BELANGRIJKE TECHNIEKEN!!

 

Unieke kans om de puntjes op de i te zetten!

 

VOOR IEDEREEN(!): ervaren salsa dansers, minder ervaren salsa dansers, leden en ook voor niet-leden.

 

We kennen het allemaal..... vanuit wild enthousiasme starten met een beginnerscursus salsa leren dansen om snel de dansvloer te kunnen betreden en in een vloeiende beweging te laten verleiden naar de heerlijk warme en gezellige sfeer die het met zich meebrengt.

 

Door deze fantastische ervaring op onstuimige salsa dansmuziek kan je hoofd weleens overstroomd raken, neemt sterk gedreven fanatisme de overhand waardoor je mogelijkerwijs op en neer begint te stuiteren tijdens het dansen op een feestje of zelfs tijdens een (basis)cursus.

 

Waar wordt niet meer aan gedacht? Of wordt geen / nauwelijks aandacht aan geschonken?

 

TECHNIEK!!

 

Met techniek wordt het allemaal een heel stuk aangenamer.

 

Daarom starten we op BINNENKORT met een dansdag BELANGRIJKE TECHNIEKEN(!) om de puntjes op de i te zetten, voor ervaren salsa dansers, minder ervaren salsa dansers, leden en ook voor niet-leden.

 

Catering en bar aanwezig. Eigen vochtvoorziening blikjes, flesjes en/of eten is niet toegestaan. De keuken en bar zijn continu geopend waar je drankjes (al vanaf 1,80 euro) en eten (al vanaf 2 euro) kunt bestellen.

 

De wereldwijd bekende salsa basisfiguren zullen aan bod komen met de BELANGRIJKE TECHNIEKEN voor zowel dames als heren. Een dansfiguurtje kunnen dansen is leuk, maar zonder techniek of met verkeerde techniek... zorgt het voor ergernis op de dansvloer. Op goede techniek kun je leunen! Dat maakt het voor iedereen aangenaam. Goede techniek is in elke dans toepasbaar, ongeacht het dansniveau.

 

Je enthousiasme hoef je zeker niet te temperen, dus: grijp deze UNIEKE KANS en doe mee aan de dansdag BELANGRIJKE TECHNIEKEN waar de puntjes op de i worden gezet!

 

Schrijf je direct in via deze weblink: INSCHRIJVEN

en reserveer alvast voor deze dansdag BELANGRIJKE TECHNIEKEN in je agenda!

Gun iedereen deze unieke kans en deel dit met zoveel mogelijk salsa dansers!

 

Foto gebruikt onder Creative Commons van J McSporran, quinet  © 2018 ÇoiSalsa. Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode