ÇoiSalsa... puur techniek!!

COISALSA PUUR TECHNIEK!!

BOOTCAMPS

Bijna maandelijks organiseren wij voor iedereen diverse bootcamps. Hieronder de antwoorden op de meestgestelde vragen......
 
Wat is een bootcamp?
Een bootcamp is een intensieve lesvorm van een paar uur achter elkaar op 1 dag. Natuurlijk met pauzes er tussen om even bij te tanken.
 
Hoeveel uur duurt een bootcamp?
De tijdsduur kan per bootcamp verschillen.
 
Hoe weet ik wanneer er een bootcamp wordt georganiseerd?
Wij kondigen meestal 3 weken vooraf een nieuwe bootcamp aan. Dat doen we via deze website, onze leden- en cursisten groepsapp en soms ook via Facebook. 
 
Wie kunnen er aan een bootcamp deelnemen?
Iedereen is welkom! Zowel leden als niet-leden kunnen hieraan deelnemen.
 
Wat is het benodigde dansniveau om deel te kunnen nemen aan een bootcamp?
Het gevraagde dansniveau voor deelname verschilt per bootcamp. Tegenwoordig vermelden wij bij iedere geplande bootcamp het instapniveau erbij.
 
Welke kleding kan ik het beste tijdens een bootcamp dragen?
Gedurende de bootcamp kun je jezelf in soepele kleding veel beter bewegen. Neem een extra schoon shirt mee, zodat je eventueel na een flinke inspanning een nat zweetshirt kunt wisselen voor een lekker schoon en droog shirt. Op deze manier sta je er weer lekker fris in voor je volgende ronde. 
 
Op welke schoenen kan ik het beste aan een bootcamp deelnemen?
Dat verschilt per bootcamp. Per bootcamp wordt vooraf aangegeven welk soort schoenen je het beste tijdens die betreffende bootcamp kunt dragen. 
 
Is er eten / drinken tijdens een bootcamp aanwezig?
Tijdens iedere bootcamp worden er verschillende soorten eet- en drinkmogelijkheden aangeboden. Bij sommige dagbootcamps is het erbij inbegrepen.
 
Wat moet ik zelf meebrengen?
Een klein handdoekje en een overdosis goede zin!
 
Welke soorten bootcamps worden er aangeboden?
Bovenaan de website kun je via de menubalk - met een druk op de knop "Bootcamps" - zien wat er wordt aangeboden en kun je van daaruit navigeren naar de bootcamp die je wilt.
 
Hoe kan ik me aanmelden?
Aanmelden is mogelijk via het bootcampformulier. Klik op een van de bootcamps in de navigatiebalk onder het kopje "Bootcamps". Klik op de bootcamp waar je voorkeur naar uit gaat. Vul het bootcampformulier in en niet vergeten op de knop "Versturen" te drukken. Staat de bootcamp die je wilt volgen nog niet gepland? Dan houden we je op de hoogte wanneer de eerstvolgende datum is.
 
Waar kan ik terecht voor meer informatie en/of vragen?
Ga voor meer informatie en/of vragen over bootcamps en lessen naar de menubalk hierboven, navigeer naar "Contact", noteer je gegevens en vragen in het contactformulier en druk op de knop "Versturen"
 
 
 

Foto gebruikt onder Creative Commons van J McSporran, quinet  © 2018 ÇoiSalsa. Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode