Individuele aandacht / begeleiding

Iedereen groeit op zijn / haar eigen manier op zijn / haar eigen tempo... wat niet in een vakje te plaatsen is. Wij besteden veel aandacht aan iedereen, zowel in groepsverband als op individueel niveau. Wij creëren bewust ruimte voor individuele aandacht / begeleiding, daar waar het nodig is. Bij ÇoiSalsa leer en groei je niet alleen als groep. Je leert en groeit ook als individu. Hierdoor kun je zelf je eigen tempo en groeiproces bepalen.

 

Technieklessen

De danslessen bij ÇoiSalsa zijn voornamelijk op techniek gericht. Voor zowel dames als heren. Op het gebied van techniek zijn wij onder de dansscholen het meest uitgebreid. Wij hanteren technieken in verschillende soorten en lagen.

 

Extra oefenlessen - eventueel onder begeleiding

Na de lessen is het mogelijk om nog even een uurtje door te oefenen.
Ook tijdens de oefenmomenten heeft de docent aandacht voor je.
 
 

Lesvoordeel: dansen op 3 locaties

Omdat veel dansen beter is voor ieders ontwikkeling wordt door ÇoiSalsa het maken van meer dansmeters gestimuleerd door het aanbieden van extra dans- en lesmogelijkheden. Hierdoor kun je met 1 lescontributie een hele week op 3 locaties dansen en lessen volgen, op jouw eigen niveau en onderliggend niveau. Wel rekeninghoudende met... dat de cursisten op de eigen vaste locatie voor gaan wanneer het een keer nodig is. Dat zal dan tijdig worden doorgegeven of dat die dag wel/niet mogelijk is. Uiteraard na ontvangst van het presentieformulier.

Klik hier voor meer info over de presentiecheck.

Danslocaties: Herten; Venlo; Weert.

 

 

 

 

 

Foto gebruikt onder Creative Commons van J McSporran, quinet  © 2018 ÇoiSalsa. Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode